Æsker til spil

De fleste brætspil er samlet i en æske hvor alle elementer som spilleplade, brikker og terninger er samlet. Hos Game Makers fremstiller vi æsker til spil for vores kunder. Måske vi også kan hjælpe dig med dit næste spilprojekt.
 

Beregn prisen på æsker til spil 

Æsker til spil

Æske i pap

Æsker til spil, spilleplader og brikker i pap

Vi fremstiller alle elementerne til spil for vores kunder. Spilleplader, brikker, æsker til spil osv. fremstilles i pap med et design der bliver trykt og klæbet på. 

For at sikre det bedste produkt til formålet, sparrer vi ofte med vores kunder om udformning og valg af materialer. Er der specielle ønsker til elementer der skal indgå i spillet, f.eks. minutur, scorecard eller andet, løser vi selvfølgelig også det.

Standardstørrelser til en billigere pris

Vi har lavet nogle standardstørrelser på spilleplader og æsker. Det gør det muligt for os at ramme en billige pris på æsker og spilleplader da vi undgår nogle opstartsudgifter blandt andet til stanseforme, som bruges til æskerne. 

Beregn pris her

Fokus på bæredygtighed

Vi har fokus på at både produktionsmetoder og endelige produkter er så bæredygtige og skånsomme for miljøet som muligt. Vi har høje standarder, hvad angår materialer, færdiggørelse og levering.

Vores virksomhed er placeret i Tune. Her producerer vi selv vores spil. Vi kan både løse mindre og større opgaver. 

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Telefon: 29 902 902
Mail: kontakt@gamemakers.dk

Beregn pris på spilleæsker og spilleplader

Beregn pris og bestil æsker og spilleplader

Skabeloner til opsætning af spil

Skabeloner til opsætning