Læringsspil til virksomheder og organisationer

Spil er i dag et meget brugt værktøj når virksomheder skal styrke samarbejdet, implementere ny strategi, sætte fokus på virksomhedens værdier eller noget helt fjerde. Da de fleste mennesker får en positiv oplevelse og en bedre indlæring gennem spil og leg er læringsspil til virksomheder og organisationer mere og mere brugt når kompetencer og samarbejde skal udvikles. Vi kan hjælpe med at få realiseret jeres spil.

Beregn prisen på læringsspil her

Læringsspil til McDonalds

Læringsspil til virksomheder og organisationer

Hvad skal spillene indeholde

Vores kundegruppe består både af bureauer, virksomheder, organisationer og private. Et typisk spil vi producerer består af én spilleplade, en række kort, nogle spillebrikker, terninger og en æske til at samle det hele i. Spilleplade, æske og kort skal sættes op til tryk – find skabelon til opsætning her. Og der skal tages stilling til om brikkerne skal være standardtræbrikker, måske trykte og  udstansede papbrikker, måske med logo på, eller noget helt tredje.

Vi sparrer gerne med vores kunder om spillets udformning og valg af materiale for at få skabt det bedste produkt til formålet. Er der specielle ønsker til elementer der skal indgå i spillet, f.eks. minutur, scorecard eller andet, løser vi selvfølgelig også det.

Standardstørrelser til en billigere pris

Vi har lavet to standardstørrelser, 46 x 46 cm og 46 x 79 cm. Med disse størrelser har vi mulighed for at tilbyde tilbyde spil til en billigere pris. Med standardstørrelserne kan vi reducere opstartsudgifter blandt andet til stanseforme, som bruges til æskerne.

Beregn pris her

Høj standard og fokus på bæredygtighed

Vores virksomhed har til huse i Tune. Her producerer vi selv vores spil. Vi har kapacitet til både at fremstille små og store oplag. Vi kan også hjælpe med at få jeres brætspil distribueret - også til udlandet.

Vi har høje standarder, hvad angår materialer og færdiggørelse. Det betyder at vi har fokus på at vores produkter og produktionsmetoder er bæredygtige og skånsomme for miljøet.

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Telefon: 29 902 902
Mail: kontakt@gamemakers.dk

Beregn pris på virksomhedsspil fra Game Makers

Beregn pris og bestil læringsspil

Skabeloner til brætspil - Game Makers

Skabeloner til opsætning af spil