Spilleæsker og spilleplader

Til de fleste spil indgår både spilleæske og spilleplade, foruden en række andre elementer. Hos Game Makers producerer vi æsker og plader til alverdens spil for vores kunder. Måske vi også kan hjælpe dig med dit næste spilprojekt.
 

Beregn prisen på spilleplader og æsker 

Spilleæske og spilleplade til McDonalds

Spilleplade, kort, brikker, terning og æske til spil

Spilleplader og æsker i pap

Vores kunder er både virksomheder og private som er i gang med at udvikle spil. Når de kommer til at spillene skal produceres kommer de til os og så vi finder en passende løsning for deres ønsker. Vores spilleplader og æsker til spil udformes i pap, og kan beklædes med alverdens materialer, typisk bliver de beklædt med et design der er trykt. 

Vi sparrer gerne med vores kunder om udformning og valg af materialer for at få skabt det bedste produkt til formålet. Er der specielle ønsker til elementer der skal indgå i spillet, f.eks. minutur, scorecard eller andet, løser vi selvfølgelig også det.

Standardstørrelser til en billigere pris

Vi har lavet nogle standardstørrelser, der gør at vi har mulighed for at tilbyde æsker og spilleplader til en billigere pris end normalt. Da opstartsudgifter blandt andet til stanseforme, som bruges til æskerne, reduceres kan det være en økonomisk fordel at tilpasse sin spilleplade til et vores standardmål. 

Beregn pris her

Høj standard og fokus på bæredygtighed

Vi har fokus på at vores produkter og produktionsmetoder er bæredygtige og skånsomme for miljøet. Vi har høje standarder, hvad angår materialer, færdiggørelse og levering.

Vores virksomhed er placeret i Tune. Her producerer vi selv vores spil. Vi kan både løse mindre og større opgaver. 

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Telefon: 29 902 902
Mail: kontakt@gamemakers.dk

Beregn pris på spilleæsker og spilleplader

Beregn pris og bestil æsker og spilleplader

Skabeloner til opsætning af spil

Skabeloner til opsætning