Spillebrikker i pap

Til langt de fleste spil indgår spillebrikker, spilleplade og en æske. Hos Game Makers producerer vi alle elementer til spil herunder også spillebrikker i pap med logo, pointangivelse eller noget helt tredje. Måske kan vi hjælpe dig med dit næste spilprojekt.
 

Beregn prisen spil 

Spillebrikker med logo

Spillebrikker i pap

Spilleplader, æsker og spillebrikker i pap

Vi laver spil til mange forskellige formål og vores kunder er både private og virksomheder som er i gang med at udvikle spil. De henvender sig til os, når de er kommet til at spillene skal produceres og så vi finder en passende løsning for deres ønsker. Omdrejningspunktet for vores produktion er pap, så vi producerer spilleplader, æsker, kort og evt. spillebrikker i pap. Vi kan beklæde alle elementerne med alverdens materialer, typisk bliver de beklædt med et design der er trykt. 

Vi sparrer gerne med vores kunder om udformning og valg af materialer for at få skabt det bedste produkt til formålet. Er der specielle ønsker til elementer der skal indgå i spillet, f.eks. minutur, scorecard eller andet, løser vi selvfølgelig også det. Nogle elementer kan vi selv producere og andre kan vi hjælpe med at indkøbe.

Standardstørrelser på spil til en billigere pris

Vi har lavet nogle standardstørrelser på spil. Dette gør det muligt for os at tilbyde æsker og spilleplader og brikker til en billigere pris end normalt. Da opstartsudgifter blandt andet til stanseforme, som bruges til æskerne, reduceres kan det være en økonomisk fordel at tilpasse sin spilleplade til et vores standardmål. 

Beregn pris her

Fokus på bæredygtighed - mere pap end plastik

Vi har generelt fokus på bæredygtighed i alle vores produkter og produktionsmetoder. Vi bruger stort set kun pap, papir og træ til vores spil. Vi har høje standarder, hvad angår materialer, færdiggørelse og levering.

Vores virksomhed er placeret i Tune. Her producerer vi selv vores spil. Vi kan både løse mindre og større opgaver. 

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Telefon: 29 902 902
Mail: kontakt@gamemakers.dk

Beregn pris på spilleæsker og spilleplader

Beregn pris og bestil æsker og spilleplader

Skabeloner til opsætning af spil

Skabeloner til opsætning