Spillebrikker med logo

De fleste spil består af en spilleplade, nogle spillebrikker, en æske og eventuelle øvrige elementer. Vi fremstiller alle elementerne til spil herunder også spillebrikker med logo, pointangivelse eller noget helt tredje - spillebrikkerne er lavet i pap med tryk på. Måske kan vi hjælpe dig med dit næste spilprojekt.
 

Beregn prisen spil 

Spillebrikker med logo

Spillebrikker i pap

Spilleplader, æsker og spillebrikker med logo

Vi producerer spil til alverden formål og til en bredspektret kundegruppe der inkluderer såvel virksomheder og organisationer som private som er i gang med at udvikle spil. Ens for dem er at de er nået til at spillene skal produceres og henvender sig til os. Vi finder en passende løsning der passer til deres ønsker. Vi producerer spilleplader, æsker, kort og evt. spillebrikker med logo eller andet tryk. Vi kan beklæde alle elementerne med alverdens materialer, typisk bliver de beklædt med et design der er trykt. 

Mere pap end plastik

Vi har fokus på at alle vores produkter og produktionsmetoder er skånsomme for miljøet. Vores spil er stort set kun fremstillet af pap, papir og træ. 

Standardstørrelser på spil til en billigere pris

For at gøre det muligt at tilbyde æsker, spilleplader og brikker til en billigere pris har lavet nogle standardstørrelser på spil. Det gør at vi kan spare vores kunder for opstartsudgifter blandt andet til stanseforme, som bruges til æskerne. 

Beregn pris her

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Telefon: 29 902 902
Mail: kontakt@gamemakers.dk

Beregn pris på spilleæsker og spilleplader

Beregn pris og bestil æsker og spilleplader

Skabeloner til opsætning af spil

Skabeloner til opsætning