Virksomhedsspil
i små og store oplag

I dag bruger mange virksomheder brætspil som en del af udviklingsarbejdet med at implementere en ny strategi, styrke samarbejdet eller øge fokus på virksomhedens vision, mission og værdier. De fleste mennesker får en positiv oplevelse og en bedre indlæring gennem spil og leg, derfor er spil en god løsning til at understøtte udvikling i virksomheder. Vi kan hjælpe med at få realiseret jeres brætspil.

Beregn prisen på virksomhedsspil her

Virksomhedsspil til McDonalds

Brætspil fra Game Makers

Hvad skal spillene indeholde

De spil, vi hjælper med at producere for vores kunder, består typisk af én spilleplade, x antal kort, div. brikker og terninger og en æske til det hele. Spilleplade, æske og kort skal sættes op til tryk – find skabelon til opsætning her. Og der skal tages stilling til om brikkerne skal være standardtræbrikker, måske udstansede papbrikker eller noget helt tredje.

Vi hjælper gerne med sparring om spillets udformning og med at vælge de helt rigtige materialer. Har I specielle ønsker til elementer der skal indgå i spillet, f.eks. minutur, scorecard eller andet, så løser vi også det.

Standardstørrelser til en billigere pris

Vores koncept for standardstørrelser er skabt for at vi kan tilbyde spil i samme kvalitet til en billigere pris. Standardstørrelserne gør at vi kan reducere opstartsudgifter blandt andet til stanseforme, som bruges til æskerne.

Beregn pris her

Høj standard og fokus på bæredygtighed

Vores egenproduktion ligger i Tune. Her har vi kapacitet til både at fremstille prototyper og mindre oplag, der typisk laves som manuelt håndarbejde, og til større oplag, hvor vi tager maskiner til hjælp. Vi kan stå for at få jeres brætspil distribueret - også til udlandet.

Vi har høje standarder, hvad angår materialer og færdiggørelse. Det betyder at vi har fokus på at vores produkter og produktionsmetoder er bæredygtige og skånsomme for miljøet.

 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Telefon: 29 902 902
Mail: kontakt@gamemakers.dk

Beregn pris på virksomhedsspil fra Game Makers

Beregn pris og bestil spil virksomhedsspil

Skabeloner til brætspil - Game Makers

Skabeloner til opsætning af spil